Main

søndag 8. mai 2011

Lysefjordturen 8. mai

Det ble en spennende og flott tur innover Lysefjorden.
Alle som hadde meldt seg på turen fikk plass, og ekstra kjekt var det at også medlemmer fra Åkrehavn og Haugesund hadde tatt turen nedover for å bli med.
Sterk bris fra sørøst ga litt sjøsprøyt på transportetappene, men det var lite vind når vi gikk i land på Flørli og Håheller. Turen ga mange flotte opplevelser som ble tatt vare på gjennom mange kameralinser. Til tider så hørtes heftige kameraklikk overalt, som f.eks da vi passerte nedenfor Kjeragbolten og fossen like ved ble blåst 90 grader rett ut og opp i en sky, med flott sollys som tegnet mønster i vanndråpene. Det var også kjekt å få se Håheller gården i sin opprinnelige stand, før den blir restaurert. Turen var rik på opplevelser og mange flotte fotomotiv i nydelig vær. Tror jeg snakker for alle når jeg konkluderer med at det var en vellykket tur.Nå gleder vi oss til møtet på førstkommende torsdag der vi viser de beste bildene fra turen. I tillegg vil, som nevnt i forrige innlegg, Roy Mangersnes holde et bildekåseri om det unike naturområdet denne fjorden er.
Til slutt en kjempestor takk til Ryfylke Friluftsråd som var behjelpelige med å gjøre denne turen mulig. Nå skal vi bruke torsdagens møte til å velge de fineste bildene som de kan benytte til sine publikasjoner og arbeid.
Takk for turen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar