Main

onsdag 4. januar 2017

Utstilling SKI 2017

Godt nyttår folkens.

Det vil også i år bli en utstilling under naturfotofestivalen på Ski. Alle lokallaga skal representeres med et knippe bilder under temaet "Nordisk natur". Utstillingen er åpen for publikum og er en utmerket måte å profilere både klubben og enkeltfotografer. For å være med må du være medlem av Biofoto Rogaland. Alle bilder blir merket med navn, tlf og mail. Ekstra hyggelig om vi klarer å få til en Rogalands profil.

For at vi skal få til dette er vi avhengige av at dere som medlemmer er med å bidrar. Bildene blir produsert på skumplate av Japan foto. Prisene er rabatterte og bilde tilfaller fotografen etter utstillingen. Prisen er anslått å bli et sted mellom 200-300 og må dekkes av den enkelte fotograf.

En slik utstilling lager en fantastisk ramme rundt festivalen og håper at så mange som mulig vil være med å støtte opp om dette.

Rogaland skal bidra med 10 bilder. Etter at alle bidrag har kommet inn vil styre velge ut de ti bildene som skal sendes til produksjon. Dersom du har spørsmål så send meg gjerne en mail. Alle som bidrar vil bli direkte kontaktet av meg.

VI  ØNSKER OSS MANGE BIDRAG.

Regler:

- jpg fil i beste kvalitet, bildene skal opp i 50x70
- ingen vannmerke
- kun 1 bilde per deltaker
- oppgi telefonnummer slik at jeg kan ringe deg
- info om betaling kommer etter utvelgelse
- anslått pris 2-300 kr
- FRIST 22. januar 2017
- Kontakt meg dersom du ikke får kvittering i løpet av en dag eller to.

Begynn gjerne innsending fra i dag :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar